ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování osobních údajů probíhá ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).

 

Správce osobních údajů

Správcem vašich osobních údajů je Stanislav Mašek, sídlem K Plzenci 1002/17, 326 00 Plzeň - Černice, IČO: 01080334, DIČ: CZ9111052115, zapsaný v živnostenském rejstříku Magistrátu města Plzně, kontaktní e-mail: info@jimbo.cz (dále jen „Správce“).

 

Účel a doba zpracování

Objednávka zboží

1. V souvislosti s vaší objednávkou zpracováváme ty osobní údaje, které nám uvedete v objednávce: jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, IČO/DIČ, adresa/sídlo, platební údaje, údaje o objednávce a jakékoliv další osobní údaje, které při objednávce uvedete.

2. Toto zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, kvůli evidenci smlouvy a pro případ, že by mezi námi vznikl spor.

3. Z těchto důvodů zpracováváme uvedené osobní údaje po dobu 10 let od realizace poslední části smlouvy, pokud jiný právní předpis nepožaduje, abychom uchovávali smluvní dokumentaci po dobu delší. Toto zpracování je nezbytné pro splnění naší právní povinnosti a pro účely našich oprávněných zájmů.

4. Jelikož se objednávkou stáváte naším zákazníkem, můžeme vám na e-mailovou adresu posílat newsletter. Zasílání těchto e-mailů můžete kdykoliv odmítnout. Tento postup nám dovoluje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti. Tato sdělení můžete kdykoliv jakýmkoliv způsobem odmítnout – například zasláním e-mailu na adresu info@jimbo.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

SOUHLAS s registrací do uživatelského účtu

1. Při založení uživatelského účtu zpracováváme tyto údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresu, případně sídlo a IČO/DIČ, údaje o objednávce a jakékoliv další údaje, které při objednávce uvedete, a vaši historii objednávek.

2. Všechny tyto údaje budeme zpracovávat kvůli administraci účtu a umožnění objednávky v rozhraní našeho e-shopu a možnost čerpání výhod věrnostního Klubu Sloník.

3. Tyto údaje budeme zpracovávat po dobu 3 let od posledního přihlášení, a to na základě souhlasu, který jste nám udělili během registrace. Ten můžete vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na info@jimbo.cz nebo dopisu na adresu našeho sídla. Upozorňujeme však, že zpětvzetím přijdete o členské výhody, které z uživatelského účtu mohou vyplývat.

SOUHLAS se zasíláním newsletteru

1. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, zpracováváme při tom tyto vaše osobní údaje: e-mailovou adresu, jméno a příjmení, pokud jste je vyplnili.

2. Emailovou adresu, jméno a příjmení budeme zpracovávat, abychom vám mohli novinky a obchodních sdělení zasílat. Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat díky vašemu souhlasu, který jste nám přihlášením o odběru udělili.

3. Osobní údaje pro tyto účely budeme zpracovávat 3 roky od udělení souhlasu, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. S výše uděleným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu na emailovou adresu info@jimbo.cz nebo proklikem na odkaz v newsletteru. Pokud vezmete souhlas zpět, přestaneme vám newslettery zasílat.

Kontaktní formulář

1. Vyplníte-li kontaktní formulář, zpracováváme přitom vaši e-mailovou adresu a další údaje, které uvedete v obsahu zprávy.

2. Tyto osobní údaje zpracováváme proto, abychom vám mohli odpovědět a vyřešit vše, co bude třeba, a to po dobu nezbytně nutnou pro vyřízení komunikace.

Dotazník zákaznické spokojenosti

1. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, jejich zasílání neodmítnete.

2. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem na Jimbo.cz. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme provozovatele portálu Heureka.cz a Heureka.sk.

3. Pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme zasílat.

Cookies

1. Na této webové stránce používáme soubory cookies, a to za těmito účely: (1) měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách; (2) fungování webových stránek; (3) přizpůsobení reklamy na míru a jejímu cílení.

2. Sběr cookies za účelem měření návštěvnosti a vytváření statistik může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě našeho oprávněného zájmu. Tyto cookies jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

3. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu, který je dán nastavením vašeho prohlížeče. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

4. Webové stránky můžete používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možné nastavit v nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést námitku proti sběru cookies, který provádíme na základě našeho oprávněného zájmu. Námitku můžete vznést tak, že pošlete email na adresu info@jimbo.cz, vyhodnotíme ji bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu uchováváme pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. Pokud vznesete námitku proti zpracování technických cookies, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

5. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

a) službou Google Analytics a Google Ads, provozovanou společností Google Inc. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými ZDE,

b) službou Sklik, provozovaná společností Seznam.cz, a.s., v souladu s jejich pravidly používání cookies, dostupnými ZDE.

 

Zpracovatelé osobních údajů

1. Zpracování osobních údajů provádíme především my z pozice Správce. Mezi naše zpracovatele ale dále patří:

a) poskytovatel webhostingu wpj s.r.o.,

b) správce webových stránek wpj s.r.o.,

c) poskytovatel účetního software Fakturoid s.r.o.,

d) poskytovatel platební brány ThePay.cz, s.r.o.,

e) poskytoval služby Heureka.cz a Heureka.sk pro hodnocení spokojenosti s nákupem prostřednictvím automatizované elektronické komunikace Heureka Shopping s.r.o.,

f) poskytovatel automatizované expedice zásilek Balíkobot, s.r.o.,

g) poskytovatel služeb Google Analytics a Google Ads Google Inc.,

h) poskytovatel služeb Slik.cz a Zboží.cz Seznam.cz, a.s.,

i) případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme.

 

2. Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí mimo EU.

 

Jaká máte práva?

1. Podle Nařízení máte následující práva:

a) vzít udělené souhlasy zpět,

b) vznést námitku proti zpracování na základě našeho oprávněného zájmu,

c) požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

d) vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

e) požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, který provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo našimi oprávněnými zájmy,

f) na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

g) podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se zpracování osobních údajů nám neváhejte napsat na info@jimbo.cz. 

 

V Plzni dne 20.8.2020

Hledání